Što su Maharishijeve Yagyae?

Maharishijeve yagya-e su dragocjena Vedska znanja i aktivnosti čije izvođenje funkcionira po načelu akcije i reakcije. Vezane su uz Maharishi Jyotish (Maharishijevu Vedsku astrologiju-znanje o prošlosti,sadašnjosti i budućnosti) koji nam može pomoći u svakodnevnom životu. To znanje je staro tisuće godina.

U ta davna vremena se kao i danas znalo da je čovjek bio i je suočen stalno sa nepredviđenim i često neželjenim trendovima i događajima. Tako je nastala izreka koja na sanskrtu glasi: "Heyam Dukham Anagatam" ili "Spriječi opasnost koja se nije još pojavila" Da bi to bilo moguće, uz program Maharishi Jyotish-a koristi se tehnologija Maharishijevih yagya, koje su djelovanja koja stvaraju životnopodržavajuće efekte kako bi se izbjegle neželjene tendencije prije nego se one manifestiraju.
Ako znamo da nam se približavaju događaji koji nam ne pogoduju, Maharishijeva yagya će generirati poseban životnopodržavajući utjecaj kako bi se to neutraliziralo. Ako znamo da nam se približavaju događaji koji nam pogoduju, Maharishi yagya će pojačati efekte tih događaja koji nam pogoduju. Program Maharishijevih yagya je puno efektniji kada se koristi prije nego što se trendovi ili događaji počnu manifestirati u našim životima. To je vrlo moćna tehnologija koja pomaže izbjeći ili umanjiti probleme i povećati uspjeh u svim područjima života. To je cijela tajna Maharishijevih yagya.

"Programi Jyotish i Yagya su za razvoj prosvjetljenosti - za život bez ovisnosti od okoline i uvjeta i za ovladavanje svojom vlastitom sudbinom. Moguće je živjeti život bez patnje i problema kroz preventivni utjecaj izvođenja Yagya. Yagya je način da se postigne savršenstvo u životu".
                                                                                                                               -Maharishi

Maharishijeve yagyae se rade za osobe(pojedince), obitelji, tvrtke, organizacije, države, itd. Trenutno osim za Hrvatsku su izvedene i izvode se nacionalne yagyae i za druge države svijeta.

Tko izvodi Maharishijeve yagyae?

Maharishi Yagyae su tradicionalne Vedske recitacije koje  izvode sa nivoa čiste svijesti posebno trenirani eksperti koji se zovu Vedski Panditi. Maharishi je u Indiji trenirao Vedske pandite da budu čvrsto utemeljeni u vedskoj tradiciji i da izvode yagyae sa tihog nivoa proširene svijesti koji će osigurati najmoćnije i najtočnije rezultate. Zbog toga se ti vedski panditi zovu i Maharishijevi Vedski panditi.
Maharishijeve Yagyae se izvode u Indiji prema zahtjevu naručioca yagya, a u skladu sa preporukama Maharishi Jyotisha.

-Vrste Maharishi nacionalnih yagya
-Uplata donacija za nacionalne yagyae
-Međunarodni obrazac uplate yagyae

Maharishi Vedski panditi
Maharishi Vedski panditi  izvode yagyae.
više....
Čovjek je povezan sa cijelim svemirom
Načelo akcije i reakcije
više....
Ostali linkovi:
MAHARISHIJEVA VEDSKA ASTROLOGIJA
Izrada web stranice:  BŠ, 2012.
Maharishi Yagya
Uvod