MAHARISHIJEVA VEDSKA ASTROLOGIJA
Što je Maharishi Jyotish?

Maharishi Yyotish ili Maharishijeva Vedska astrologija je znanost i tehnologija o znanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Program Maharishi Jyotish-a je jedan od 40 dragocjenih disciplina Maharishijeve Vedske znanosti. Kao znanost, program Maharishi Jyotish-a je vrlo matematički pristup koji sadrži znanje o ciklusima vremena koji donose sve transformacije i objašnjavaju kako su Zakoni prirode odgovorni za sve promjene i kretanja koja se iskušavaju u životu, npr. način na koji se život postupno odvija kroz korake evolucije od momenta rođenja.

Program Maharishi Jyotish-a otkriva vezu pojedinačnog života sa kozmičkim životom i oživljava njihovu temeljnu osnovu u svijesti. To je praktični program koji pomaže pojedincu da "izbjegne opasnost koja se još nije pojavila" i da maksimalno iskoristi sretna razdoblja koja dolaze u životu pojedinca. Prema ovome tradicionalnom znanju, predviđanje budućih događaja je moguće jer isti uređeni i postupni Zakoni prirode koji upravljaju evolucijom univerzuma, također upravljaju životom pojedinca. Znajući bilo koju točku u slijedu, kao što je vrijeme i mjesto rođenja, ekspert može matematički računati naprijed i nazad u vremenu. Na taj način program Maharishi Jyotish-a nudi vrijedne predvidive uvide koji se tiču svih područja života-zdravlja, partnerstva, financija, obrazovanja, karijere i obiteljskih odnosa.

Kao tehnologija predviđanja, može pomoći rasvijetliti cijeli profil prošlosti, sadašnjosti i budućnosti pojedinca, čime daje puno razumijevanje bilo kojih budućih trendova, bilo dobrih ili loših, kao i identificiranje bilo kojih posebnih razdoblja koja bi mogla trebati posebnu pažnju zbog osiguravanja nastavka života u skladu sa Prirodnim zakonom. Maharishi Jyotish se koristi za predviđanje budućnosti u životu pojedinca, obitelji, tvrtki i nacija.
Kod sprječavanja ustanovljenih negativnih tendencija u životu pojedinca, društva ili zemlje, ili radi pojačanja pozitivnih tendencija Maharishi Jyotish se koristi Maharishijevim Yagya-ma (za više o Maharishi Yagya-ma kliknite u lijevom izborniku na odgovarajuće mjesto)

Tko vrši Maharishi Jyotish konzultacije?

Konzultacije iz Maharishi Jyotisha vrše posebno obučeni eksperti iz Maharishijeve Vedske astrologije nazvani Jyotishiji.

Kontakt osobe za organizaciju Maharishi Jyotish konzultacija u Hrvatskoj?

Vladimir Punčec
tel.: 091/581-3912
E-mail: generatrix@generatrix.hr

Svemir i čovjek
Dr. Tony Nader je pronašao da sunčev sustav ima svoj odraz u ljudskoj fiziologiji.
više....
jyotish/index.html
"Bolje spriječiti nego liječiti"
"Izbjegni opasnost koja se još nije pojavila"
više....
vedic_astrology/index.html
Izrada web stranice:  BŠ, 2012.
Maharishi Yagya
Uvod
Maharishi Jyotish
-Vrste Maharishi nacionalnih yagya