Maharishijeve nacionalne yagyae

Dragi svi!

Ovo su stranice posvećene Maharishijevoj  Vedskoj astrologiji, odnosno projektu donacija za nacionalne yagyae za Hrvatsku. Projekt je otpočeo početkom siječnja 2010. godine i uspješno traje već više od 56 mjeseci.

Kako su mnogi koji su donirali za ovu vrijednu i korisnu aktivnost većinom praktikanti Maharishijeve transcendentalne meditacije i znaju već nešto o Maharishi Yagyama i Maharishi Jyotish-u, odlučili smo dati više informacija i za one zainteresirane za doniranje, a koji ne znaju puno o tome ili uopće nemaju informacija o čemu se tu radi.

Više informacija  i sve novosti vezane na Maharishi Yagyae i Maharishi Jyotish naći ćete ako kliknete mišem na izbornik sa lijeve strane.

Isto tako na ovim stranicama možete pronaći i  korisne linkove vezane uz Maharishi Yagyae, Maharishi Jyotish, informacije o Maharishiju (Maharishi Mahesh Yogi-ju) koji je ponudio cijelom svijetu ovo dragocjeno  i važno znanje, te  linkove vezane uz njegovu transcendentalnu meditaciju.

Ovim putem također, od srca zahvaljujemo svim dosadašnjim donatorima za Maharishijeve nacionalne yagyae za Hrvatsku i želimo pozvati i druge da nam se priključe u ovom projektu donacija.

Vaš tim za organizaciju izvođenja  Maharishijevih nacionalnih Yagya
                         Saveza za TM Hrvatske

Uvod
Maharishi Yagya
Maharishi Jyotish
Maharishi Mahesh Yogi
Indijski mudrac i znanstvenik u području svijesti, koji je obnovio mnoga područja Veda i ponudio cijelom svijetu to obnovljeno Vedsko znanje i tehnologiju. Njegova tehnika transcendental-
ne meditacije je najviše korišten i najviše istraživan program na svijetu.

više.....
Transcendentalna meditacija
Transcendentalna meditacija je prirodna i lagana tehnika dubokog odmaranja, koja eliminira duboko ukorjenjene stresove iz fiziologije.

više.....

Ostali linkovi:

MAHARISHIJEVA VEDSKA ASTROLOGIJA
Izrada web stranice:  BŠ, 2012.
-Vrste Maharishi nacionalnih yagya
-Uplata donacija za nacionalne yagyae
-Međunarodni obrazac uplate yagyae

Napomena: ukoliko u vašem internet pretraživaču ne vidite hrvatska slova č, š, ž i đ u izborniku  pretraživača izaberite View/Encoding (Pogled/kodiranje) i kodni set Central European (ISO)